15-08-16

Spaans Kwartier - FC Joly Travel (5-2)

Vorige donderdag reisden de bezoekers van Joly Travel af naar Spaans Kwartier voor een oefenwedstrijd. Coach Tony is nog volop aan het roteren met de spelers om de meest geschikte positie te vinden voor de start van het nieuwe voetbalseizoen.

Aangezien het gaat over een oefenpotje was doorlopend wisselen toegestaan. De bezoekers startten heel offensief. Ze vonden al combinerend heel vlot de ruimtes en dat leidde tot een vroeg tegendoelpunt waarbij de trefzekere spits in twee tijden de weg naar het doel vond. Hoewel de wedstrijd in evenwicht was, stond Spanje op een vroege achterstand.

Spanje ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel na een ingestudeerde hoekschop. Jeroen legde bal voor aan eerste paal waarbij Rob mooi afwerkte.

Lang kon Spanje niet genieten van de gelijkmaker, want nog voor het rustsignaal stond het 2-1 achter. Een diepe bal in de ruimte achter de defensie gaf de aanvaller voldoende tijd om de bal te deviëren naast doelman Bjorn.

In de eerste helft was Spanje onvoldoende efficiënt. Een drietal open doelkansen werden gemist. Tijdens de rust pepte Tony zijn manschappen op om vol voor de drie punten te gaan.

Spanje kwam veel beter uit de kleedkamer in vergelijking met de eerste helft. Enkele fraaie doelpunten van nieuwkomer Stijn, Kenneth en Jo brachten de thuisploeg op een welverdiende voorsprong. Spanje sloot zo de match af met een deugddoende 5-2 overwinning.

De volgende oefenpot volgt op donderdag met de verplaatsing naar KFC Puivelde. Supporters op post!

 

Verslag door Jeroen Horemans

12:48 Gepost door Webmaster in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.