10-11-16

Spaans Kwartier - Gouden Leeuw (5-2)

Opstelling: Bjorn, Ronald, Sven, Posh, Atlas, Jonas, Ben, Kenneth, Stijn, Christof en Johan

Reserven : Jo, Stoffel, Rob

Zondag 6 november ontvangt Spanje Gouden Leeuw. Voor de match is er een miniem puntenverschil tussen beide ploegen, dus de drie punten thuis houden is het doel. Spanje begint uitstekend aan de partij. Johan kan alleen op de doelman afgaan en weet de bal in doel te schuiven. Een snelle Spaanse voorsprong!

De tegenpartij krijgt in het eerste half uur ook zeker kansen, maar het doelkader staat een aantal keer in de weg, waardoor de Spaanse voorsprong op het bord blijft. De partij wordt ondertussen een fysieke slijtageslag vol harde duels. De gele kaarten laten dan ook niet op zich wachten. 

Voorbij het halfuur wordt Johan knap bediend door Christof en prikt de 2-0 tegen de netten. Spanje gaat zo met een comfortabel gevoel de rust in. Tijdens de rust worden Posh en Ronald vervangen door Jo en Rob. Spanje begint stroef aan de tweede helft en in de 50ste minuut incasseert het de aansluitingstreffer.

De bezoekers putten hoop uit deze treffer en kort na de 2-1 krijgt men zelfs de kans om op gelijke hoogte te komen. Tot een doelpunt komt het niet, terwijl Spanje aan de overzijde wel scoort, na een knappe individuele actie van opnieuw Johan (3-1).

Enkele minuten later valt de partij in een definitieve plooi. Atlas verstuurt vanop links de perfecte voorzet en Jonas verlengt de bal in één tijd in doel.

In het slot van de partij mildert Gouden Leeuw nog tot 4-2, maar ook het wedstrijdslot kleurt Spaans. Na opnieuw een fraaie combinatie van het spitsenduo Johan en Christof, scoort Christof prachtig met het hoofd.

Een mooie 5-2 overwinning na een sterke teamprestatie zorgt ervoor dat Spanje ongeslagen blijft in eigen huis. Met een assist en drie doelpunten wordt Johan oververdiend tot 'Man van de Match' verkozen.

 

Verslag door Jeroen Horemans

 

16:31 Gepost door Webmaster in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.