19-11-16

Spaans Kwartier - Cado (3-2)

Opstelling: Tim, Ronald, Sven, Posh, Atlas, Kevin, Ben, Kenneth, Jo, Christof en Johan

Reserven : Bjorn, Gunter

Spanje treft op zondag 13 november in eigen arena Cado, traditioneel een geduchte tegenstander is. Het eerste half uur zit de wedstrijd op slot, met voornamelijk vele duels en twee ploegen die elkaar geen meter ruimte gunnen.

Iets voorbij het half uur wordt de ban gebroken. Atlas lanceert Johan op links en diens perfecte voorzet wordt koelbloedig binnengewerkt door spitsbroeder Christof. Twee minuten later wordt de voorsprong verdubbeld door opnieuw Christof. Na een flankwissel komt de bal tot bij Kenneth die meteen aflegt op Christof. Christof neemt de bal in één tijd op de slof en knalt onhoudbaar binnen.

Het is een dolle fase, want enkele minuten later volgt alweer de aansluitingstreffer uit een vrije trap. Met een 2-1 voorsprong gaat Spanje rusten.

Terwijl de Spaanse defensie met het beresterke trio Ronald, Posh en Atlas foutloos blijft spelen, begint Cado iets opportunistischer te spelen. Dit resulteert twintig minuten voor het einde van de wedstrijd in de gelijkmaker. Een ongevaarlijk schot wordt gelost door doelman Tim en nota bene boezemvriend Bart is er als de kippen bij om deze fout af te straffen (2-2).

Dit is het signaal voor Spanje om weer wakker te worden en alles op alles te zetten om een overwinning uit de brand te slepen. Spanje voetbalt de ene kans achter de andere bij elkaar. Na enkele gemiste mogelijkheden volgt uiteindelijk de winnende treffer. Kevin haalt op links de achterlijn en brengt de bal scherp voor doel. Via een magistrale curve belandt deze in de verste kruising. De 3-2 stand blijft op het bord staan en Spanje behoudt zo het maximum van de punten in eigen huis.

Spanje was na een spektakelrijke wedstrijd de verdiende winnaar. Na de wedstrijd werd Kevin door het trainersduo verkozen tot 'Man of the Match'. Het winnende doelpunt zal hier vast voor iets tussen gezeten hebben...

 

Verslag met dank aan Jeroen Horemans

11:59 Gepost door Webmaster in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.