13-12-16

VK Were Di - Spaans Kwartier (4-1)

Met een waslijst aan afwezigen inclusief coach Tony trok Spanje naar Stekene voor het treffen tegen Were Di. T2 Glenn kwam met volgende geïmproviseerde opstelling op de proppen:

Doel: Tim

Verdediging: Gunter, Bjorn, Stoffel, Jens

Middenveld: Posh, Rob, Jo K, Ben

Aanval: Ronald, Christof

Bankzitters: Hilario, Raf, Robby

In een kansarme eerste helft hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. De thuisploeg had misschien iets meer balbezit, maar tot grote mogelijkheden leidde dit niet. Spanje daarentegen kon moeilijk een vuist maken en miste duidelijk kwaliteit door het ontbreken van zoveel spelers. Na een slaapverwekkende eerste 45 minuten eindigde de eerste helft zoals het begonnen was (0-0).

De tweede helft vielen er gelukkig iets meer kansen te noteren. De thuisploeg brak een aantal keer gevaarlijk door en een eerste dot van een kans werd gemist. Het was slechts uitstel, want de 1-0 volgde alsnog. Een Were Di speler kon te makkelijk door de Spaanse defensie wandelen en liet doelman Tim kansloos (1-0).

De Spaanse gelijkmaker kwam er voorlopig niet. Spits Christof stond te vaak te geïsoleerd vooraan, terwijl het middenveld de ruimtes steeds moeilijker kon belopen. Were Di rook bloed en kon in een mum van tijd de score uitdiepen tot 3-0.

Via een benutte strafschop omgezet door Ben kwam de spanning nog even in de wedstrijd. Dit was echter van korte duur, want niet veel later scoorde de thuisploeg de 4-1 . Deze treffer deed de wedstrijd dood bloeden. Spanje wou wel, maar kon niet en voor de thuisploeg hoefde het niet meer.

Spanje speelde wellicht zijn zwakste partij van het seizoen en kon nooit aanspraak maken op de zege. Het gemis van een resem vaste waarden zal hier allicht veel mee te maken hebben. Hopelijk kan men een aantal spelers recupereren en het jaar 2016 met een positieve noot afsluiten door een zege op Bondgalm-Bos.

 

 

18:37 Gepost door Webmaster in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.