27-12-16

Bondgalm-Bos - Spaans Kwartier (1-4)

In de laatste wedstrijd van 2016 mocht Spanje op bezoek bij Bondgalm-Bos. Gezien de lage ranking van de thuisploeg was Spanje de favoriet voor de drie punten. Het kon bovendien Johan recuperen, maar miste wel twee andere sterkhouders, met name Ben en Posh.

Doel: Tim

Verdediging: Ronald, Rob, Stoffel, Sven

Middenveld: Atlas, Jo K, Jonas, Kenneth

Aanval: Johan, Christof

Bankzitters: Bjorn, Jens

De wedstrijd begon in een gezapig tempo, waarbij Spanje al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Een hoekschop van Johan werd goed binnengekopt door Jo K. Echt inspireren deed deze treffer niet. Spanje versierde nog wel enkele kansen, maar sprong hier te slordig mee om. Aan de overzijde moest doelman Tim slechts één maal gevat tussenbeide komen. Een logische 0-1 voorsprong was het gevolg.

Na de rust verwaterde de partij zowaar nog meer. Het Spaanse niveau daalde zienderogen en de thuisploeg kwam hierdoor beter in de wedstrijd. De gelijkmaker op het uur was zelfs verdiend te noemen.

De tegentreffer deed Spanje alsnog ontwaken uit de winterslaap. In het laatste halfuur van de wedstrijd kwamen de vlotte combinaties plotseling wel op de mat. In een tijdsbestek van tien minuten werd de score uitgediept tot 1-4. Atlas kon twee maal centeren vanop links en deze werden binnengewerkt door respectievelijk Kenneth en Jens. Het vierde doelpunt was een voorzet van Johan die via een Bondgalm-Bos been in doel verdween.

Ondanks een slappe wedstrijd maakte Spanje vrij eenvoudig komaf met Bondgalm-Bos. Het kan zich nu toeleggen op de eindejaarsperiode. Rendez-vous is er op zondag 8 januari. In Stadio Hilario zal men Volksunie ontvangen. Supporters op post!

14:37 Gepost door Webmaster in Wedstrijdverslag | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.