20-06-17

Tom Reyns

De eerste nieuwkomer die we met trots voorstellen is Tom Reyns, voor de meeste Spanjaarden geen onbekend gezicht. Na jarenlang de boot afhouden is hij gezwicht voor het Spaanse geld en enthousiasme.

Als geboren en getogen Klingenaar zette Tom zijn eerste stappen op slechts een boogscheut van Stadio Hilario. Uiteindelijk is hij de liefde gevolgd en sedert enkele jaren woonachtig in Nieuwkerken. Daar woont hij samen met Inka en zijn schattig dochtertje Lise, die later dit jaar 3 wordt.

Tom leerde de voetbalstiel kennen bij KSK Klinge, waar hij in totaal 24 jaar voetbalde en het de laatste jaren schopte tot vaste, alom gerespecteerde ‘captain’ van de (zaterdag)reserven. Vorig seizoen volgde de overstap naar Avanti Stekene B, maar dit werd, mede door blessureleed, geen succes. De overstap naar Spaans Kwartier voelt voor Tom dan ook als thuis komen…

Tom is polyvalent en kan zowel in de defensie als op het middenveld ingezet worden. Met zijn voetballend vermogen gekoppeld aan duelkracht is hij zeker en vast een surplus voor Spanje.

Zijn verwachtingen voor het komende seizoen zijn eenvoudig, maar duidelijk: plezier maken en af en toe 4 tot 5 pintjes drinken na de wedstrijd.

TR.jpg

 

21:01 Gepost door Webmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.