28-06-17

Stijn De Ridder

Onze tweede aanwinst is eveneens een rasechte Klingenaar. Stijn De Ridder is de kersverse papa van Lucas en woont samen met Lissa, de zus van Spanjaard Stijn Van Puymbroeck, op De Klinge.

Stijn heeft een voetbalverleden bij FC De Roos, een zaterdagclub uit het Land Van Beveren, waar hij de voorbije 8 jaar bijna in zijn eentje de defensie recht hield. Wanneer door gebrek aan spelers deze ploeg eind vorig seizoen ophield met bestaan, kwam er gauw de lokroep vanuit Spaans Kwartier. Na wat getwijfel en enkele nachtjes slapen, zegevierde het gezond verstand en zette hij vol enthousiasme zijn handtekening op de Spaanse spelerslijst.

Naast het veldvoetbal is Stijn ook al jarenlang actief als minivoetballer bij Fort Bedmar, een ploeg waarbij onder meer ook Spanjaarden Rob de Laere en Christof Morel actief zijn. Stijn zal dus sowieso in een groep met bekende gezichten terecht komen.

Op het veld komt Stijn vooral defensief uitstekend voor de dag. Hij is spijkerhard in de duels en heeft bovendien een uitstekend voetballend vermogen. Door deze kwaliteiten zal hij de Spaanse defensie zeker en vast sterker maken.

Als echte familieman, die graag een uitstapje doet, hoopt Stijn bij een toffe bende terecht te komen, waarbij voetbal en vriendschap op de eerste plaats komen. Dit kan niet anders dan een geslaagd huwelijk worden…

SDR.jpg

15:56 Gepost door Webmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.