11-07-17

Mahen Vermeulen

Mahen Vermeulen solliciteerde eind vorig seizoen met succes bij Spaans Kwartier. De student Toegepaste Informatica kwam op dat moment nog uit voor reeksgenoot Gouden Leeuw uit Stekene, waar hij niet zo gelukkig was.

Mahen leerde de eerste voetbalpasjes bij de jeugd van KSK Klinge en later volgden nog enkele jaren bij de buren van VV Clinge. De voetbalmicrobe verdween nadien een hele poos. Rond zijn negentiende kreeg hij echter de smaak opnieuw te pakken en startte hij eerst met minivoetbal in de kern Sint-Gillis-Waas.

Als barman met alias ‘Portie Gemengd’ bij Sporthal Molenberg is hij een sociaal figuur, die graag onder de mensen is en wanneer het even kan tijd maakt voor een spelletje FIFA op de PS4.

Positioneel heeft Mahen een voorkeur voor een rol op de flanken, hoewel hij in de jeugd ook in de verdediging werd uitgespeeld. Een jonge, polyvalente gozer kortom...

Mahen rekent in zijn eerste seizoen bij Spanje op veel amusement en hoopt bovendien op veel overwinningen (en drankbonnetjes).

 

MV.jpg

15:40 Gepost door Webmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.