04-07-17

Maarten De Ridder

Maarten De Ridder is de volgende aanwinst die we kort portretteren. De oudere broer van Stijn groeide op in De Klinge, vlakbij het Spaans Kwartier. Op het veld van Spaans Kwartier voetbalde hij regelmatig als jong ventje, wat altijd een fijne herinnering gebleven is voor hem.

Na een 4-jarig verblijf in Antwerpen, kwam Maarten opnieuw deze richting uit. Sinds vorig jaar is hij woonachtig in het mooie, rustige Sint-Jansteen (NL).

Maarten ontwikkelde zich als voetballer vooral door straatvoetbal te spelen met vrienden. Op zijn 18de sloot hij zich aan bij FC Gigant, een club uit het Land Van Beveren. Hier beleefde hij mooie en succesvolle voetbaljaren, aan de zijde van Christof Morel (neef), Rob De Laere en Stijn De Ridder (broer). Vorig seizoen stopte deze ploeg ermee omwille van een gebrek aan spelers, waardoor de weg naar Spaans Kwartier open lag. De inschrijving van broer Stijn deed vervolgens alles in een stroomversnelling gaan…

Als spits pur sang, kijkt Maarten vooral uit om opnieuw met neef Christof de voorhoede te vormen van een sterke ploeg, geruggesteund door onder meer broer Stijn in de defensie. Met zijn snelheid en technische bagage zal Maarten zonder twijfel Spanje een karrevracht aan doelpunten bezorgen.

MDR.jpg

16:35 Gepost door Webmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.