18-07-17

Jo Van Haelst

De laatste Spaanse aanwinst die we met trots voorstellen is Jo Van Haelst. Met 41 lentes moet hij zeker en vast ervaring en maturiteit kunnen toevoegen aan de Spaanse equipe. Jo is getrouwd, vader van zoontje Xander en op dit moment sportief verantwoordelijke en jeugdtrainer U9 bij FC Bosdam Beveren.

Jo leerde op 10-jarige leeftijd voetballen bij FC Bosdam Beveren in het Antwerpse voetbalverbond KVV. Op latere leeftijd had hij succes in het provinciaal voetbal bij achtereenvolgens Vrasene, KSK Klinge en Sint-Pauwels. Daarna volgden een aantal seizoenen in het Land van Beveren, waar hij zowel in de zaterdag als zondagreeks de dubbel (kampioen en beker) won. Afscheid van provinciaal voetbal nam Jo als doelman bij FC Bosdam Beveren in 4de provinciale.

Qua positie kan Jo uitgespeeld worden als laatste man of spits . Eventueel kan hij zelfs nog in de goal geposteerd worden in geval van nood.  

Jo blijft bescheiden wanneer gevraagd wordt naar zijn ambities. Het is zeker niet zijn bedoeling om elke week te spelen, maar eerder om de ploeg bij te staan indien nodig. Verder trapt hij graag nog eens een balletje en is hij benieuwd om te zien wat hij zelf nog waard is op het Walivo niveau...

 

JVH.jpg

16:48 Gepost door Webmaster in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.